Referat af bestyrelsesmøde d. 11. nov. 2014

Alle var mødt, undtagen Liselotte, som var sygemeldt

Ad 1) Udkast til skrivelse til skat/ kommune vedr. differentieret værdiansættelse for parceller, beliggende rundt om Kollelev Mose

I den tilrettede skrivelse skulle der være taget højde for de indkomne forslag til ændring og tilføjelse. Se brevet i sin endelige udformning her: Differentiering af beskatningsgrundlag.

Ad 2) Lysfest d. 1. dec. 2014

Invitationen er allerede gået i trykken. Den forsynes med foreningens maskot ”mosegrisen” – så alle kan se, hvilken af de tre grundejerforeninger, der står for arrangementet.

Dorthe og Olav E. sørger for runddeling og det praktiske.

Ad 3) Eventuelt

Peter gav en status for renovering af Den hvide Bro.

Kunne godt bruge nogle flere frivillige hjælpere, men først til foråret.

Olav E. gav en status for dialogen med kommunen vedr. åbning i sivvæksten langs søbredden.

Vores område er omfattet af lov om Naturbeskyttelse § 3. Det betyder bl.a. at bredvegetationen ikke må fjernes og at der ikke kan gives en generel dispensation. Det er dog bestyrelsens indtryk, at kommunen vil være indstillet på at finde en balance, som vil kunne imødekomme foreningens ønske om en udsigtskile i sivbevoksningen.

Der er problemer med vandstanden i kanalen. Bestyrelsen overvejer at tilbyde at udføre arbejdet med pæle og pileflet langs bredderne mod godtgørelse af materialer. Udgravning af kanalen må kommunen sørge for.

Gregers foreslog, at genindføre ”mosegrisen” som foreningens særlige brand, idet mange ikke kender forskel på Grundejerforeningen ved Kollelev Mosepark (vores forening, som dækker 57 parceller) og Kollelev Grundejerforening, som dækker hele lokalplan 64.

Forvirringen gør det ikke lettere af, at begge foreninger bruger Den hvide Bro som kendetegn.

 

Referent
Olav L.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.