Aflysning af generalforsamling (1. oktober 2020)

Som skrevet i referatet fra bestyrelsesmødet den 31. august 2020 havde vi planlagt den i forvejen udskudte generalforsamling til den 1. oktober 2020 denne gang i Virumhallen, og indkaldelse med regnskab samt forslag til modernisering af foreningens vedtægter blev sendt ud til medlemmerne via mail den 4. september 2020. MEN endnu engang spænder Corona ben for os, idet vi med de nye smittetal finder det mest ansvarligt at aflyse og udskyde generalforsamlingen i år! Vi agter så at holde den ordinære generalforsamling i foråret 2021 som vi plejer men med 2 regnskabsår. Formand med bestyrelse havde ellers glædet sig til at fortælle endnu mere om sommerens forløb omkring mosen, hvor der i den grad er blevet arbejdet for mosens ve og vel med et hav af møder og kontakter. Vi fortsætter selvfølgelig vores arbejde med mosen, kanalen etc i gældende bestyrelse.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.