Lysfest 2013

Så blev det atter december og tid for årets lysfest.

Skønt blæsevejr i løbet af dagen lykkedes det at få tændt blussene på Den Hvide Bro og i Moseparken inden kl. 17, hvor vinden havde lagt sig en del. På Den Hvide Bro blæste mange dog ud igen, men alt i alt blev det igen et flot syn med blus fra haverne og rundt lags stier og bredder i moseparken

Traditionen tro sang vor formand, Olav Lilleør, for på “Vær velkommen Herrens år” for den store skare af beboere ved mosen og fra nærområdet, som myldrede til mødestedet på halvøen over for Den Hvide Bro. Skønt det var svært at tælle i mørket, mener vi at vi var 75-100 personer til hyggeligt samvær og et lille glas af “Dr Nielsen” og “1-Enkelt” gav varme til de voksne, mens der var mandariner til børnene . En rigtig dejlig sen 1. december eftermiddag, hvor mørket havde sænket sig og vi gik lysende ind i julemåneden.

Se invitationen her: Lysarrangement 2013

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar