Leslåning i moseparken

Kære alle

Det er nu tiden til igen at tage fat med le, segl og handsker, for at få fjernet brændenælder og hindbær hvor de domminerer kraftigt samt slå områder med græs, snerler og ligende, der bør fjernes for at give lys og fremme udviklingen af flere blomstrende planter på de åbne stykker i Moseparken.

Vi indbyder til et par timers leslåning lørdag den 11. august samt søndag den 12. august kl 10 i Moseparken. Dette er 2. etape af årets naturplejeindsats med le og segl.

Efter en uges tid er høet tørret og skal rivs sammen og lægges i bunker langs midtervejen til afhentning af kommunens folk. Vi inbyder derfor også til hørivningen lørdag den 18. august og søndag den 19. august kl 10 i Moseparken.

Grundejerforeningen og andre har anskaffet nogle leer, og vi giver gerne lidt vejledning i brugen af disse, til dem der har lyst til at være med og prøve lidt kræfter med naturpleje. Andet håndværktøj, som segl og gode sakse, har vi også fremskaffet, men hvis du slev har godt håndværktøj til opgaven, så tag det gerne med. Medbring også handsker da både brændenælder og hindbær er lidt skrap kost for bare hænder.

Med venlig hilsen og på gensyn i de 2 midterste weekender i august til dem der har tid, lyst eller blot er nysgerrige og gerne vil se hvordan vi griber naturplejen an i Kollelev Mosepark.

Olav Egelund

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar